Kinderkraft NEWLY Mink Pro dječje kolica – savršena kombinacija stila i funkcionalnosti

Kinderkraft predstavlja svoj najnoviji model dječjih kolica – Kinderkraft Newly 3u1 Mink Pro, revolucionarnu 3-u-1 opciju koja će zadovoljiti i najzahtjevnije roditelje. Ova moderna kolica su idealna za djecu od rođenja do 4 godine starosti, pružajući nevjerojatnu funkcionalnost uz iznimnu lakoću upravljanja.

Jedna od ključnih karakteristika ovih kolica je sjedalo 2-u-1 koje se jednostavno može pretvoriti iz košare u kolica s nekoliko brzih poteza. S težinom od samo 7,5 kg, Kinderkraft Newly spada među najlakše višenamjenske modele na globalnom tržištu, što ih čini iznimno praktičnima za manevriranje u bilo kojoj situaciji.

Veliki kotači s amortizacijom omogućuju udobnu vožnju i po najzahtjevnijim terenima, čime se olakšava kretanje i po prepunim ulicama ili parkovima. Osim toga, kolica dolaze s autosjedalicom MINK Pro 0-13 kg i univerzalnim adapterima, pružajući roditeljima praktičnost pri pričvršćivanju autosjedalice na okvir kolica. Nema potrebe za buđenjem djeteta ako zaspe tijekom vožnje automobilom.

Glavne značajke Kinderkraft Newly 3u1 uključuju:

  • 3u1 dizajn – kombinacija košare i kolica s uključenom autosjedalicom
  • Prikladna za djecu od rođenja do 22 kg
  • Sklopiva s sjedalom i izuzetno lagana za nošenje
  • Okretno sjedalo za veću fleksibilnost
  • Amortizacija kotača sprijeda i straga za udobnu vožnju
  • Prostrana košara s mogućnošću maksimalnog opterećenja do 5 kg
  • Kompatibilna s raznim autosjedalicama, uključujući Kinderkraft Mink Pro, Kiddy Evoluna I-Size 2, Maxi Cosi, Cybex, BeSafe, i Nuna Pipa.

Kada je riječ o materijalima, kolica su izrađena od visokokvalitetnih materijala poput tkanine, poliestera i aluminija, čime se osigurava dugovječnost i udobnost. Tekstil je također vodootporan s UPF 50+, pružajući zaštitu od sunca.

Dimenzije kolica su optimalne za gradsku vožnju, a kotači od poliuretana osiguravaju dugovječnost i udobnost vožnje. U kompletu dolazi okvir, sjedalo-košara, autosjedalica, kotači, adapteri te kišna navlaka, čineći Kinderkraft Newly 3u1 Mink Pro potpunim rješenjem za modernu obitelj.

S Kinderkraft Newly 3u1 Mink Pro kolica, roditelji dobivaju savršenu kombinaciju stila, funkcionalnosti i udobnosti za svoje najmlađe članove obitelji.

 

Objavljeno dana