Administracija i održavanje internetske trgovine

Imate već Internet trgovinu, popularni web shop i muku mučite s ažuriranjem ili tek namjeravate otvoriti Internet trgovinu? U nastavku članka pročitajte malo više o tome što vas sve čeka i zašto je nužnu imati partnera koji će za vas održavati web stranicu.

Što znači održavati Internet trgovinu?

Proizvodi: Ažuriranje proizvoda ili dodavanje novih proizvoda (cijene, opisi, značajke, SEO optimizacija, galerija fotografija, popusti);

Centar za podršku: administracija centra za podršku (FAQ), administracija bloga ili foruma;

Newsletter: Newsletter kampanje, prilagođeni dizajn;

Grafički dizajn: Izrada bannera različitih veličina i grafičkog dizajna za promociju određenih promocija ili ponuda

Društveni mediji: promoviramo vaše proizvode ili usluge na društvenim platformama koje koriste vaši budući klijenti;

Google Ads: Privucite više kupaca, od povećanja broja posjetitelja stranice, online prodaje, broja telefonskih poziva, do lojalnosti kupaca.

Kroz usluge administracije i održavanja web stranica osigurat ćete: povećanje obima prometa i relevantnosti za ciljanu publiku, poboljšanje vidljivosti web stranica, osiguranih za zaštitu podataka, osigurat ćete snažnu prisutnost u online okruženju.

Google stalno ažurira algoritam, usluge održavanja i web administracije predstavljaju temeljnu uslugu za vlastitu web stranicu koja vam donosi željene rezultate. Sve što vam je potrebno za uspješnu web stranicu.

Mi brinemo o svemu, od strukture web mjesta do hostinga i administracije kako bismo bili sigurni da se usredotočite samo na svoj sadržaj.

Pogledajte pakete održavanja web stranice.

Objavljeno dana