Besplatni, zdravi recepti za obiteljsku večer

Gotovo svi se počinjemo fokusirati na zdraviju prehranu. Naši liječnici nam uvijek govore o vrlinama i rezultatima zdrave prehrane. Trenutačna prehrana može nas spasiti od razvoja mnogih zdravstvenih stanja kako starimo, održavati izgledom mlađe dulje i ostati dotjerana i u formi. Kako možete raspravljati s tim? Naravno, također želite da hrana ima dobar okus kao što izgleda. Možete li sve to imati u svakom obroku koji poslužite? Naravno! Dakle, gdje ćete dobiti recepte za ova čudesna jela? Ovdje su dva izvrsna mjesta u kojima ćete pronaći mnoštvo besplatnih, zdravih recepata kojima će vaša obitelj i gosti pljeskati.

Naš prvi izvor je supermarket u vašem susjedstvu. Sigurno ste vidjeli one police s karticama s receptima, koje su prikladno postavljene uz pult za meso ili prolaz za proizvode. Obično postoje deseci i deseci pojedinačnih besplatnih, zdravih recepata koje možete pregledavati dok razmišljate “Što je za večeru?” Kako znaš da su zdravi? Sve dok sastojci ne sadrže velike količine masti ili bogate, maslačne umake, sigurno je da su ovi recepti općenito dobri za vas. Ovi besplatni, zdravi recepti veličine razglednice imaju fotografiju gotovog jela na prednjoj strani i otisnut recept na poleđini. Voditelji supermarketa su u tijeku s aktualnim trendom zdrave prehrane. Uostalom, oni žele da kupiš njihove proizvode i napraviš taj recept, tako da ćeš rijetko naći recepte zbog kojih bi tvoja liječnica mahala prstom prema tebi.

Uz tako velik izbor jela, nije loše proći kroz cijeli stalak, ako imate vremena, uzeti primjerak svih onih koji vam se sviđaju. Kod kuće ih možete razvrstati u kutiju s receptima za buduće ideje za obroke. Fotografija na prednjoj strani pomaže vam pri planiranju obroka i ukratko opisuje popis za kupovinu. Stalci u supermarketu besplatnih, zdravih recepata u biti vam pružaju besplatnu kuharicu koja je u tijeku. Kako se godišnja doba mijenjaju, pronaći ćete nove recepte sa sezonskim proizvodima.

Drugi izvor besplatnih, zdravih recepata je – pogađate – online. Na internetu postoje deseci tisuća stranica s receptima. Jedina razlika između izbora u supermarketima i online izbora je u tome što na internetu postoji mnogo više iskušenja za nešto manje od zdravih, ali ipak fantastičnih poslastica. Od triple fudgea do Hollandaise umaka, kalorija ne nedostaje! Međutim, postoji bezbroj drugih besplatnih, zdravih recepata među kojima možete birati. Većina stranica s receptima organizirana je po kategorijama, tako da se možete kloniti recepata s previše šećera, masti i drugih stvari za koje znamo da ne bismo trebali jesti – ali povremeno! Neki organiziraju prema vrsti jela, kao što su predjelo, prilog, desert ili predjela. Drugi postaju vrlo specifični, s kategorijama za dijabetičare, srčane bolesnike i druga stanja koja zahtijevaju posebnu prehranu. U svakom slučaju, možete pronaći recept za gotovo svako jelo koje vam padne na pamet, ili vam se možda svidjelo u restoranu i koje želite ponoviti kod kuće. Vjerojatno ćete pronaći nekoliko verzija Szechuan piletine, na primjer. Pročitajte svaku verziju, bilježeći različite sastojke ili količine i odlučite što vam najbolje zvuči. Ispišite svoje omiljene besplatne, zdrave recepte i pohranite ih u registrator na svom stolu.

Korištenje obje ove strategije za prikupljanje besplatnih, zdravih recepata pomaže vam stvoriti prilagođenu kuharicu, koja će točno odgovarati potrebama i ukusima vaše obitelji, zajedno s hranom za zabavu za posebne prilike i blagdane. Pogledajte koliko ste novca uštedjeli! Vaši besplatni, zdravi recepti vraćaju vam se svaki put sretnim kamperima za stolom. Vaš liječnik će također biti zadovoljan.

Objavljeno dana