Tko smo mi?
Vodeća regionalna tvrtka za razvoj mobilnih aplikacija

Informacijske tehnologije za vas d.o.o. je tvrtka sastavljena od stručnjaka s desetgodišnjim iskustvom u razvoju poslovnih i mobilno orijentiranih rješenja. Sjedište nam se nalazi u Zagrebu, no mreža klijenata seže kroz Hrvatsku, preko Slovenije, pa sve do SAD-a.

Dio poslovanja vezan je uz poslovno-informacijski sustav OPS koji koriste klijenti u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Od većih klijenata koji koriste praćenje skladišnog poslovanja i distribucije robe valja spomenuti tvrtke Viator & Vektor Zagreb d.o.o., Quehenberger d.o.o. te tvrtku Zum 2010 d.o.o. (ZUMEx).

Iskustvo izrade aplikacija i igara za mobilne telefone seže u 2004. godinu kada smo bili poznatiji pod brandom Omikron Games. Od važnih projekata valja istaknuti igru Brick Annoyed koja je bila među top 10 igara na mnogim portalima 2006. godine. Na domaćem tržištu bili smo prisutni kroz aplikacije dostupne na T-Mobile T-Zones portalu popout MiniMap serije (karte gradova), AlkoTest, ZET Raspored… Mobilne igre “Baš je fora Kinder škola” i “Kinder odmor” napravljene su 2007. godine za domaću podružnicu tvrtke Ferrero.

U novije vrijeme naglasak mobilnog razvoja stavili smo na Android i iOS platforme. Igra “Brick Annoyed” bila je prva domaća Android igra, a izdana je u svibnju 2010. godine. Android verzije aplikacija “HT Imenik” (T-Mobile) i “Virtualni atlas” (Pliva) također su izašle iz naše radionice. Od novijih projekata za iOS platformu valja istaknuti “HR Auto Info”. Aplikacija se zadržala među top 10 za iPhone i iPad desetak dana, dok je prvo mjesto u obje kategorije suvereno držala šest dana. “HR Auto Info” je u prvih mjesec dana preuzet više od 11,000 puta, dok je broj pretraženih registracija veći od 170,000.

Buduće poslovanje će i dalje pratiti trendove u svijetu, što će nam i dalje osiguravati mjesto jedne od vodeći tvrtki za razvoj mobilnih aplikacija u regiji.

Svakako pročitajte i naš blog.
Portfolio
Opis
Virtualni Atlas

Virtualni Atlas is a medical application that helps to understand how our body works.

Application is made for Android platform.


Više pročitajte ovdje.
Partneri
Klijenti

Kontakt
Informacijske tehnologije za vas d.o.o.
Maksimirska 132
10000 Zagreb
Hrvatska
Tel: +385 1 2911 664
Kontaktirajte nas

Ime i prezime (tvrtka):
E-mail:
Upit:


 

© 2011. Informacijske tehnologije za vas d.o.o. | English